Demontage verlichtingsarmaturen

Voor Fluvius verwerken we onder andere een grote hoeveelheid aan oude verlichtingsarmaturen, zodat de materialen weer zo duurzaam mogelijk ingezet kunnen worden.

Materiaalbeheer

Een mooi voorbeeld van onze circulaire projecten is onze samenwerking met Fluvius. Wij verwerken voor hen de vele oude verlichtingsarmaturen die zij binnenkrijgen, zodat de materialen nadien weer zo duurzaam mogelijk ingezet kunnen worden. 

Retour verlichtingsarmaturen van Fluvius

Win-win

Sociale en circulaire economie gaan hand in hand. Als distributienetbeheerder is Fluvius voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de eigen kernactiviteiten te verduurzamen én kiest men bewust voor sociale tewerkstelling. De samenwerking met partners zoals W-technics, een divisie van maatwerkbedrijf Wase Werkplaats vzw, is dus een logische win-win.

Demontage

Klant aan het woord

Fluvius legt het haarfijn zelf uit in de aflevering van Z-energy over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als duurzaamheid en de energietransitie je boeien, dan is de volledige reportage zeker interessant. En wil je specifiek ons team van W-technics in actie zien? Dan kan dat in het item over verduurzaming, vanaf 2:52.

Reportage Z-Energy - verduurzaming bij Fluvius

Op zoek naar een partner voor uw circulair project?

Lees meer